ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Αμοιβαία κεφάλαια


Η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος διαχείρισης και επένδυσης των χρημάτων σας και εξασφαλίζει αρκετά πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών μεθόδων, όπως:

  • Διαχείριση της επένδυσης από ειδικούς, με ελάχιστο κόστος.
  • Διαφάνεια στις συναλλαγές μέσω των θεσμικών οργάνων που ελέγχουν καθημερινά το αμοιβαίο.
  • Ενημέρωση μέσω των εφημερίδων καθημερινά για την πορεία της επένδυσης.
  • Διασπορά του κινδύνου μέσω της επένδυσης σε πολλές διαφορετικές μετοχές, ομόλογα, καταθέσεις.
  • Δυνατότητα συγκρότησης χαρτοφυλακίου αμοιβαίων, για ακόμη μεγαλύτερη διασπορά.
  • Άμεση ρευστοποίηση με μια εντολή σας (σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της αγοράς μετοχών π.χ όπου είναι δυνατόν να μην μπορείτε να ρευστοποιήσετε για κάποιες ημέρες ή και για πάντα!).
  • Δυνατότητα επένδυσης σε άλλες χώρες (για την ακρίβεια ο μόνος τρόπος να επενδύσετε π.χ. στην αγορά της Κίνας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να συμπληρώσετε μια αίτηση!)

Τα αμοιβαία κεφάλαια είναι ένα εργαλείο επένδυσης των χρημάτων σας. Ανάλογα με τον χρονικό ορίζοντα, το κεφάλαιο, και φυσικά το ρίσκο που δέχεστε ή όχι, μπορείτε να επενδύσετε σε αμοιβαία χαμηλού επενδυτικού κινδύνου όπως τα διαχείρισης διαθεσίμων, τα ομολογιών, ή και τα αντίστοιχα σε ξένο νόμισμα, να επενδύσετε σε μέσου επενδυτικού κινδύνου όπως τα μικτά, που επενδύουν σημαντικό μέρος τους σε μετοχές αλλά και σε ομόλογα και καταθέσεις, ή να επενδύσετε σε υψηλού επενδυτικού κινδύνου όπως τα μετοχικά (αναπτυξιακά) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που επενδύουν κυρίως σε μετοχές, ή ακόμη να επιλέξετε και τις αναδυόμενες αγορές που προσφέρουν πολύ υψηλές αποδόσεις (και υψηλό κίνδυνο επίσης).

Τα αμοιβαία κεφάλαια μακροπρόθεσμα πετυχαίνουν καλύτερες αποδόσεις από το ταμιευτήριο, τα ομόλογα, ή τον δείκτη του χρηματιστηρίου (είτε αυτός κινείται αρνητικά είτε θετικά) και για αυτό είναι η πλέον αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση για την επένδυση σας, ακόμη και αν αυτή αφορά χρήματα που παραμένουν σε λογαριασμό ταμιευτηρίου και που θα θέλατε να πετύχετε μία καλύτερη απόδοση χωρίς να επενδύσετε σε μετοχικές αξίες.

Σήμερα μπορούμε να διαμορφώσουμε το χαρτοφυλάκιο σας μέσα από μια γκάμα τουλάχιστον 30 αμοιβαίων κεφαλαίων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μέσω των εταιριών HSBC και Commercial Value, με γνώμονα πάντα την ποιοτική διαχείριση, το δικό σας συμφέρον, την διασπορά, και την προσωπική εξυπηρέτηση.

Σημαντικά:

1.    Διαθέτουμε πιστοποίηση για την πώληση αμοιβαίων κεφαλαίων από το ΚΕΚ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2.    Τα αμοιβαία κεφάλαια δεν παρέχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα αμοιβαία κεφάλαια:

  • Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας,
  • Χρησιμοποιήστε το "Live Support" όταν αυτό είναι διαθέσιμο (online),
  • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310.636265.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Εδώ είστε ασφαλείς!

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας και επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας