ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ασφάλεια αυτοκινήτου


asfaleies-autokinitouΗ ασφάλεια αυτοκινήτου για αστική ευθύνη έναντι τρίτων είναι υποχρεωτική από το νόμο.

Έτσι σε όλα τα συμβόλαια βλέπουμε ότι υπάρχει η κάλυψη αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες μέχρι 1.000.000 ευρώ ανά θύμα (χωρίς ανώτατο σε ομαδικό ατύχημα) και μέχρι 1.000.000 ευρώ ανά ατύχημα για υλικές ζημίες που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους.

Πέρα από τον κίνδυνο σύγκρουσης με τρίτο όμως, υπάρχουν και πολλοί ακόμη κίνδυνοι που απειλούν αυτήν την "μικρή" περιουσία σας που αποκτήσατε με κόπο και που μπορείτε να εξασφαλίσετε πλήρως με μικρό extra κόστος :

Προαιρετικές καλύψεις :

 • Φωτιάς
 • Φωτιάς από τρομοκρατικές ενέργειες
 • Ολικής και μερικής κλοπής
 • Θραύσης κρυστάλλων
 • Φυσικών φαινομένων
 • Ιδίων ζημιών
 • Ιδίων ζημιών από κακόβουλη πράξη
 • Νομικής προστασίας
 • Προσωπικού ατυχήματος οδηγού
 • Προστασία bonus malus
 • Αστική ευθύνη μεταφερόμενου οχήματος
 • Ζημίες από ανασφάλιστα οχήματα
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου μετά από κλοπή
 • Οδική βοήθεια

Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο στις καλύψεις που αφορούν το ίδιο το αυτοκίνητο, θα πρέπει να είναι η σημερινή πραγματική αξία του, λαμβάνοντας υπόψη και την παλαιότητά του.

Το κόστος ασφάλισης εξαρτάται από τις καλύψεις, το κεφάλαιο και φυσικά την εταιρία που θα επιλέξετε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις καλύψεις που χρειάζεστε και να μας δώσετε κάποια στοιχεία για το αυτοκίνητο σας.

Εμείς θα αναλάβουμε να σας ετοιμάσουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις, μέσα από τα προγράμματα των συνεργαζομένων εταιριών.

https://i2.wp.com/argyrakis.com.gr/wp-content/uploads/2016/05/Fotolia_6174140_XS.jpg?resize=400%2C267&ssl=1

Σημαντικό !!! Άμεση αποκατάσταση ζημιάς!

Στους ασφαλισμένους μας παρέχουμε μια δωρεάν υπηρεσία σε συνεργασία με ειδικευμένο συνεργείο επισκευής (για το νομό Θεσσαλονίκης προς το παρόν). Σε περίπτωση ατυχήματος για το οποίο δεν ευθύνεστε, σας παρέχουμε δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες: παραλαβή του οχήματος σας από το χώρο σας, επισκευή και παράδοση του οχήματος σας στο χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσετε  χρήματα! Εφόσον η ζημία απαιτεί την παραμονή στο συνεργείο άνω των 3 ημερών, σας παρέχουμε και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης! Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο σας επισκευασμένο και για όλα τα άλλα ασχολούμαστε εμείς!!!

Εκτός αυτού λειτουργεί όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου ειδική υπηρεσία άμεσης βοήθειας για περίπτωση ατυχήματος! Όπου κι αν βρίσκεστε, ειδικός συνεργάτης της ασφαλιστικής εταιρίας θα σπεύσει στον τόπο του ατυχήματος για την καταγραφή των στοιχείων και την προάσπιση των συμφερόντων σας! Και σε περίπτωση που χρειαστείτε ρυμούλκηση λόγω του ατυχήματος σας θα σας εξυπηρετήσει χωρίς κάποια χρέωση! (ρυμούλκηση σε συνεργείο εντός του νομού που έγινε το ατύχημα).

Εάν μας δώσετε εντολή ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, θα ετοιμάσουμε το συμβόλαιο και θα το παραλάβετε άμεσα στο email ή το πολύ σε 2 ημέρες στο σπίτι σας με courier και χωρίς έξοδα αποστολής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική φόρμα τιμολόγησης και ασφάλισης και εντός 2 λεπτών να πάρετε το συμβόλαιο στο email σας !

Συνδυάζουμε ιδανικά την online ασφάλιση με τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο !

Για αυτό διαφέρουμε!

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας :

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! 🙂

Εδώ είστε ασφαλείς!

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας και επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας