Ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης φοιτητών στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του προγράμματος “ERASMUS”

https://i1.wp.com/argyrakis.com.gr/wp-content/uploads/2016/05/article27137.w_hr.jpg?resize=900%2C600&ssl=1
Ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης φοιτητών στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του προγράμματος "ERASMUS"

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ελάχιστες ανάγκες ασφάλισης που απαιτούνται για τη συμμετοχή στα προγράμματα Erasmus, Erasmus Plus, Erasmus International. Για μια πιο ολοκληρωμένη κάλυψη μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς το προσωπικό σας πρόγραμμα.

Το συμβόλαιο καλύπτει και τα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών.

Καλύψεις και κεφάλαια :

Αστική ευθύνη έναντι τρίτων για... 
Σωματικές βλάβες έως30.000 €
Υλικές ζημίες έως (με απαλλαγή 200 ευρώ)
30.000 €
Ομαδικό ατύχημα έως90.000 €
Ανώτατο όριο κάλυψης για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου έως90.000 €
 
Προσωπικό ατύχημα 
Απώλεια ζωής από ατύχημα9.000 €
Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα9.000 €
Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα9.000 €
Νοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα ή ασθένεια: Καλύπτεται το 80% των πραγματικών δαπανών που έκανε ο ασφαλιζόμενος, συνεπεία ατυχήματος ή ασθένειας (οξύ-επείγον περιστατικό) εντός νοσοκομείου ή κλινικής και μέχρι τα 1500 € (ανώτατο όριο για έξοδα δωματίου ανά ημέρα 45 €)

Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη :Από ατύχημα : καταβάλλονται στον ασφαλιζόμενο το 100% των εξόδων περίθαλψης έως 600 € που γίνονται εκτός Ελλάδος, από αμοιβές ιατρών, φάρμακα, διαγνωστικές εξετάσεις , χωρίς εισαγωγή του ασφαλισμένου σε νοσοκομείο. Από ασθένεια : καταβάλεται το 80% των εξόδων σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας (οξύ-επείγον περιστατικό). Καλύπτονται έως 100 ευρώ για επισκέψεις σε γιατρούς, έως 100 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις και έως 100 ευρώ για φάρμακα (σύνολο έως 300 ευρώ για όλη τη διάρκεια ασφάλισης.

Επαναπατρισμός : (καλύπτονται έξοδα επαναπατρισμού έως 3.000 € στις εξής περιπτώσεις :

Α. Σε περίπτωση θανάτου

Β. Σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος εισιτήριο επιστροφής.

Ασφάλιστρα για κάλυψη έως και 3 μήνες : 60 €

Ασφάλιστρα για κάλυψη έως και 6 μήνες : 90 €

Καλύπτουμε και προγράμματα Erasmus International σε όλο τον κόσμο εκτός Ε.Ε. (με επιβάρυνση στα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χώρα)

Παρέχουμε δυνατότητα και για μεγαλύτερα κεφάλαια κάλυψης στο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης με εξειδικευμένα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, για την περίπτωση που δεν έχετε την Ευρωπαϊκή κάρτα Ασφάλισης ή που ταξιδεύετε σε χώρες εκτός Ε.Ε.

Παραλαμβάνετε το ασφαλιστήριο εντός 2-3 εργάσιμων ημερών σε μορφή pdf (στα Ελληνικά) στο email σας. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και βεβαίωσης ασφάλισης στα Αγγλικά αν χρειάζεστε.

 

Η διαδικασία ασφάλισης είναι πολύ απλή : Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία που ζητούνται και καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς (σας αποστέλλονται στο email σας μετά την συμπλήρωση της φόρμας) ή στο paypal (επιβάρυνση 3% για το paypal).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310-636265

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Εδώ είστε ασφαλείς!

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας και επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας