fbpx

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ασφαλεια Υγειας

Τι είναι πιο πολύτιμο από την υγεία σας ; 

Τι αξίζει παραπάνω από την υγεία την δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων;  Το υπέρτατο αγαθό συμφωνούμε όλοι ότι είναι η υγεία! Όλες μας οι ευχές στις γιορτές, στα γενέθλια, στην αλλαγή του χρόνου, σε κάθε νέα σελίδα στη ζωή μας, περιέχουν το "υγεία πάνω από όλα'!  Αν λοιπόν συμφωνείτε ότι το νούμερο ένα αγαθό στη ζωή μας είναι η υγεία, το επόμενο ερώτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό για να την διασφαλίσουμε όσο το δυνατό καλύτερα ;

Σε επίπεδο πρόληψης υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Εκτός της καλής διατροφής και της άσκησης, ένα πλήρες check up μια φορά το χρόνο και ανάλογα την ηλικία και τις συστάσεις των γιατρών, είναι απαραίτητο.

Όταν όμως μας τύχει μια ασθένεια ή ένα ατύχημα ; Θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στις καλύτερες δομές υγείας και στους στους καλύτερους γιατρούς, ή θα αρκεστούμε στο δημόσιο σύστημα υγείας με τις γνωστές παθογένειες, τις ελλείψεις, και κυρίως την καθυστέρηση στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος με τραγική κατάληξη πολλές φορές ; 

Τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα έρχεται να δώσει ένα ασφαλιστήριο υγείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες. Μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς και στους ανθρώπους που αγαπάτε! Είναι το "εισητήριο" σας για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση για "ότι κι αν συμβεί".  Σας παρέχει τη δυνατότητα άμεσα να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες κλινικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την κάλυψη οποιασδήποτε ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος και με  κεφάλαια που μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 1.500.000 ευρώ.  Γιατί αξίζετε το καλύτερο και εσείς και η οικογένεια σας!

Ιδιωτικη ασφαλιση υγειας.

Ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας χωρίζεται σε 2 μέρη : 

 1. Την κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης δηλαδή τις επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και τις εξετάσεις που μπορεί να χρειαστούν. Δείτε εδώ ένα αντίστοιχο πρόγραμμα (κάρτα υγείας)!
 2. Την κάλυψη δευτεροβάθμιας περίθαλψης δηλαδή τα έξοδα νοσηλείας από τη στιγμή που θα χρειαστεί παραμονή σε νοσοκομείο ή κλινική για επέμβαση ή άλλο λόγο.

Φυσικά μπορεί να υπάρξει και συνδυασμός των 2 παραπάνω προγραμμάτων για πλήρη κάλυψη υγείας. Στην αγορά υπάρχουν επίσης προγράμματα σχεδιασμένα για πρόσβαση σε συγκεκριμένη κλινική αποκλειστικά (και πιο οικονομικά συνήθως) και άλλα που δίνουν ελεύθερη πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό κλινικών με ελεύθερη επιλογή. Τέλος υπάρχουν ειδικά προγράμματα για κάλυψη φοιτητών Erasmus και προγράμματα ασφάλισης αλλοδαπών για την απόκτηση άδειας παραμονής στη χώρα μας, που συνήθως είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω 2 καλύψεων που αναφέραμε.

Πόσο κοστίζει μια ιδιωτικη ασφαλιση υγειας ;          

Ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ασφαλισμένου, υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν και μπορούν να διαμορφώσουν το ασφάλιστρο. Αυτοί είναι σε γενικές γραμμές : 

 1. Η ενδεχόμενη απαλλαγή (συμμετοχή του πελάτη αρχικά και αποζημίωση από την εταιρία για το υπερβάλλον ποσό).
 2. Το ποσοστό κάλυψης των εξόδων (κυμαίνεται συνήθως από 80% έως και 100%).
 3. Η επιλογή δωματίου (τρίκλινο, δίκλινο,μονόκλινο,lux).
 4. Το κεφάλαιο κάλυψης (από 10.000 έως 1.500.000).
 5. Οι ηλικίες των ασφαλισμένων.
 6. Τυχόν επιβαρυντικοί παράγοντες υγείας πριν την υπογραφή του συμβολαίου (επασφάλιστρα).

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη και κάθε δυνατότητα. Τα πακέτα ασφάλισης ξεκινούν από 50 ευρώ το χρόνο και μπορεί να φτάσουν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα  (πχ 2500-3000 ευρώ το χρόνο) ανάλογα με τους παραπάνω παράγοντες και το επίπεδο κάλυψης που θέλουμε, τις ηλικίες των ασφαλισμένων κτλ.  Άρα δεν υπάρχει σαφής απάντηση στο ερώτημα "πόσο κοστίζει", αλλά σαφώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα στα μέτρα σας.

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια υγείας ; 

Αυτή που σας δίνει πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς, τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και τον κόσμο και που μπορείτε να την εντάξετε στα πάγια μηνιαία έξοδα σας! Δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα που κάνει για όλους όπως δεν υπάρχει ένα κοστούμι που ράβεται για όλους!

Εδώ χρειάζεστε τον ειδικό που με βάση τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο αναγκών, θα σχεδιάσει το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς!

Η συνεργασία μας με 12 απο τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και η εμπειρία μας από το 1993, σας διασφαλίζει ότι θα σχεδιάσουμε μαζί το καλύτερο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας για εσάς και την οικογένεια σας! Και φυσικά σε εμάς μπορείτε να υπολογίζετε στην αμέριστη συμπαράσταση μας τη στιγμή της αλήθειας! Σε κάθε περίπτωση είμαστε δίπλα σας από την αναγγελία της ασθένειας προς την εταιρία μέχρι την επιτυχή διεκπεραίωση της αποζημίωσης με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση των συμφερόντων σας!

Για ασφαλεια υγειας στη Θεσσαλονίκη ή και οπουδήποτε στην Ελλάδα, μη διστάσετε να μας ζητήσετε σήμερα μία προσφορά ασφάλειας υγείας!   Αξίζετε το καλύτερο!

Εδώ είστε ασφαλείς!

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας και επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

 • Συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας,
 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310.636265
 • Επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην οδό Αθανασίου Διάκου 2 Πολίχνη Θεσσαλονίκης